Hartelijk dank voor uw aanmelding bij TCAN!


Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op te nemen om een intake afspraak in te plannen. Mocht u liever zelf bellen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 026-4435190.

Tijdens dit eerste bezoek bespreken wij uw wensen en verzamelen wij alle gegevens die nodig zijn om uw mondgezondheid in kaart te brengen. Wij willen u dan ook vragen om het volgende mee te nemen naar uw afspraak:

  • Een legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID)
  • Indien van toepassing uw medicatieoverzicht
  • Eventueel de behandelhistorie en röntgenfoto’s van uw vorige tandarts

Verder willen we u erover informeren dat u pas na uw eerste bezoek aan de praktijk patiënt bent bij TCAN. Tot die tijd gaat u bij klachten nog naar uw huidige tandarts of naar een spoedtandarts.

Wij hopen u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 026-4435190 en per email op info@tcan.nl

 

Met vriendelijke groet,
Team TCAN

 

* Tijdens de intake afspraak worden, naast een mondonderzoek (upt code C001), mogelijk ook aanvullende röntgenfoto’s (upt code 2x X10 en/of X21) gemaakt indien deze niet digitaal op het moment van de afspraak aanwezig zijn of ouder dan 12 maanden zijn. Voor tandheelkundige zorg gelden landelijk vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Om de actuele tarieven van de behandelcodes in te zien, verwijzen we u naar https://www.mondzorgkosten.nl/tandartscodes

Afhankelijk van uw zorgverzekering kunnen de kosten van de intake (deels) vergoed worden. Onze declaraties worden verwerkt door de firma Infomedics (ons factureringsbureau). Infomedics dient de nota in bij jouw zorgverzekeraar. Als u (voor een deel) onverzekerd blijkt te zijn, krijgt u de (rest)nota toegestuurd.