Je bent hier:

Tandheelkunde

Naast de specialistische behandelingen zoals implantologie, endodontologie of orthodontie kunt u in onze praktijk uiteraard ook terecht voor alle andere algemene tandheelkundige zorg.

Algemene tandheelkunde zorg

Algemene tandheelkundige zorg houdt in dat wij er – samen met u – naar streven uw mond gezond te maken en te houden. Dat wil zeggen dat er geen ontstekingen aanwezig zijn, uw gebit cariësvrij (geen gaatjes) en pijnvrij is en dat de mondhygiëne op peil is. Onder de algemene tandheelkundige zorg valt ook de preventieve tandheelkunde. Hieronder verstaan we, mondhygiëne behandelingen, fluorideren, sealen en adviezen over onderhoud en voeding. Ook het maken van röntgenfoto’s om op tijd problemen vast te stellen of te voorkomen hoort bij deze fase van de tandheelkundige zorg.

Zo zorgen wij ervoor dat uw mond in de basis gezond is. Daarna zullen pas cosmetische behandelingen aan bod kunnen komen.

Wij helpen u hierbij door een controletermijn met u af te spreken en u op te nemen in het zogenaamde oproepsysteem. Dit betekent dat u van ons een herinneringskaartje of mail ontvangt als het tijd is voor uw periodieke controle. Op deze manier kunnen wij u met regelmaat controleren, onderhoud aan uw gebit verrichten en bijsturen waar nodig. U heeft echter zelf de verantwoordelijkheid om een afspraak te maken en op gezette tijden uw gebit te laten controleren.

Wij zien u het liefst met een gezonde, stralende en witte glimlach!