Je bent hier:

Geschiedenis

In 2002 is Collega G.J. van Wiggen met pensioen gegaan. Dit was het allereerste begin van de geschiedenis van onze praktijk door zijn werkzaamheden aan de Laan van Klarenbeek voort te zetten. Al gauw daarna is de praktijk verhuisd naar de Velperweg 107.

In 2007 vond er een uitbreiding plaats. Roel de Maat heeft de praktijk van dhr. G. Kreeft overgenomen en is mede eigenaar geworden van Tandheelkundig Centrum Arnhem Noord. Ook zijn in 2007 de patiënten van collega Anne van Dalen ondergebracht bij onze praktijk. Om iedereen te kunnen huisvesten is er begonnen met een verbouwing in een nieuw pand op de Rosendaalsestraat, op steenworp afstand van de oude praktijk. In 2008 was dit klaar en is de praktijk overgebracht. Tot op heden is dit de vestigingsplaats van TCAN.

In 2013 zijn de praktijken van Dhr. F. Boehmer uit Velp en dhr. J.W. Halkema uit Arnhem ook samengevoegd met TCAN. In 2016 is collega C. Steeg gepensioneerd en hebben wij ook hier de zorg van zijn patiënten met veel plezier overgenomen.

Patiënt worden

Meld u direct aan bij Tandheelkundig Centrum Arnhem Noord. Met alle specialismen onder één dak, hebben we de expertise in huis voor iedereen. Van jong tot oud. Van gewone halfjaarlijkse controles tot specialistische mondzorg, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en endodontologie.

Inschrijven bij TCAN