Je bent hier:

Mijn rekening

Na iedere behandeling volgt een declaratie. U kunt kiezen voor een directe nota. Dan betaalt u uw nota aan de balie per pin (geen credit card) of contant. U dient hem hierna indien verzekerd voor de tandarts zelf in te dienen bij uw zorgverzekering.

Infomedics

U kunt ook kiezen voor het gemak van Infomedics.  Zij handelen uw nota af en regelen de terug gave met uw tandartsverzekering. U hoeft dus niets te doen en ontvangt alleen de restant nota van Infomedics. Dit is het gedeelte wat uw verzekering niet vergoedt.

Wat betekent dit voor u?

U ontvangt een nota van Infomedics en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Infomedics. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Betaling van uw nota

U kunt de nota van Infomedics op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Bekijk alle betaalmogelijkheden op www.infomedics.nl.

Infomedics hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? Ga naar www.infomedics.nl of mail/bel met het Contact Center van Infomedics.

Alles online snel en gemakkelijk regelen

Op www.infomedics.nl kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u de nota inzien, de status van uw nota controleren en een adreswijziging doorvoeren. Nota van Infomedics biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen.

Tarieven

Het is u vast niet ontgaan, de NZa heeft de mondzorg verplicht gesteld om per 1 januari 2018 de techniek- en materiaalkosten inzichtelijk te hebben voor al onze patienten.

Bekijk hier de tandartstarieven van 2023 en hier de tandartstarieven van 2024.

Onze tandtechnische partner Excent is verantwoordelijk voor het fabriceren van oa. Kronen , bruggen, beugels, protheses en implantologische werkstukken. Hierbij de inkoop prijzen van de werkstukken: EX_Tarievenlijst_2022_excent

U kunt hier de PDF downloaden met de inkoop prijzen van de werkstukken.