Je bent hier:

Tarieven patiënten 2021

Tarievenoverzicht

Een volledig overzicht van alle tarieven die gelden vanaf 1 januari 2021 kunt u hier downloaden. De tarieven zijn exclusief techniek- en materiaalkosten. In het tarievenoverzicht zijn de kosten per ‘prestatie’ (bijvoorbeeld het aanbrengen van een vulling) opgenomen. Een behandeling kan uit meerdere prestaties bestaan. Tandartsen in Nederland hanteren dus uniforme tarieven. Concurreren op prijs behoort daarmee tot het verleden en dat is maar goed ook. Wij willen ons onderscheiden door kwaliteit te garanderen en alleen met de beste materialen te werken in een moderne en goed uitgeruste praktijk waar u zich op uw gemak kunt voelen.

Begroting & Nota

Voorafgaand aan een behandeling die € 250,00 of meer zal gaan kosten, ontvangt u van ons een begroting, zodat u weet waar u op moet rekenen. Het versturen en incasseren van nota’s hebben wij overgedragen aan Infomedics. Voor informatie over nota’s kunt u bellen met 036 – 20 31 900. U kunt ook informatie inwinnen op de website www.infomedics.nl

Afspraak afzeggen

Wij vragen u bij verhindering een afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, via de telefoon (026-4435190) of per e-mail. Wanneer een afspraak zonder bericht niet wordt nagekomen, kunnen wij u de geplande behandeltijd (€ 20,00 per 10 minuten) in rekening brengen.